Internationaal, multi-user en multi-blog

Begin juli vertrek ik (ja, weeral) naar de States. Een combo van Tech en Tracvel wordt het. De eerste week om voor een klant deel te nemen aan de jaarlijkse hoogmis van Microsoft: de world wide partner conference ofte de WWPC. Na de leerrijke fun die we afgelopen jaar hadden in Denver (foto’s staan hier), is de locatie van het gebeuren dit jaar in Houston, Texas. Voor de content van de conferentie die mag gedeeld worden, ga je op deze blog terecht kunnen, maar meer nog bij The Antenna Group. Nadien nog een dagje Dallas, en dan is het tijd voor vakantie.

We gaan onze zomervakantie laten aansluiten aan deze bijeenkomst. Mijn wederhelft en een special guest komen tegen half juli ook overgevlogen, en we plannen dan een trip door de states, via:

 • Seattle (washington) en wijde omgeving.
 • Bozeman (montana), vandaar verder met de wagen
 • Yellowstone park (montana, wyoming en idaho)
 • Vanuit West Yellowstone (montana) op weg naar Salt Lake City (utah) en dan verder door naar Nevada, waar we gewoon gaan doorrijden op weg naar Yosemite
 • Fish Camp , aan de grens van Yosemite (california)
 • San Francisco (california)
 • Washington (district of columbia)
 • Manhattan (new york), waar ik weer hoop een halve marathon te lopen

Overzichtsplan locaties USA - trip zomer 2008

We hebben ons voorgenomen om niet alleen ongelooflijk te gaan genieten van de parken en de steden, maar ook hier op de blog onze wedervaren met jullie te delen.

Vanaf 11 juli, gaan we dan ook tijdelijk (?) met z’n drieën hier posten.

Keep ya posted!

4 thoughts on “Internationaal, multi-user en multi-blog

 1. Orbin

  Mooie samenvatting, ik ben zeker dat hier straffe verhalen gaan komen. Zelf probeer ik ook iets nuttig bij te voegen. Voor mij zal het vooral ontspannen zijn en vol verbazing naar de nieuwe wereld kijken. Wie weet ga ik de amerikanen zien zoals ze echt zijn zonder invloed van de media.

  Reply
 2. koen Post author

  “Werken”: Het wordt hoog tijd dat we dus de definitie daarvan gaan uitbreiden :-)
  Maar wel megabedankt (ben al volop aan het aftellen)

  Reply

Leave a Reply