Een zekere twijfel?

Toegegeven: ik ben geen grote held in examens. Maar meestal weet ik wel of ik het goed heb gedaan of niet, wanneer ik buitenstap.

Na mijn examen van gisteren dus niet. Ook al heb ik bij het gedeelte financiële strategie wel als verdediging geschreven dat ik van Belgie kom, en dat we daar niet meedoen aan sluitende budgetten. Ben eens benieuwd of mijn Britse leraars daar oor voor zullen hebben. Uitslag verwacht tegen kerstmis.

Niet dat wachten op de uitslag me gaat tegenhouden om volgende maand opnieuw in de boeken te duiken, zes maanden postgraduaat over strategie.

En neen, ik wil met dat studeren mijn ondernemergeest echt niet verdoven. Ik ben er wel van overtuigd nog beter als entrepreneur/intrapreneur mijn ding te kunnen doen. Er zijn nog mensen die weten dat, met de juiste ingesteldheid en een focus op klanten en kosten, ondernemingen succes kunnen boeken ook in deze rare dagen.

Meer nieuws van dit front in volgende dagen en weken.

Leave a Reply