Dan liever geen nieuws

Ok, ik geef toe, ik vond het balen dat ik hier niet op het internet kon gedurende een week. Zeker nu ik een pak posts en foto’s wou online zetten. Maar vaststellen dat mijn mails niet werken omdat mijn ADSL het thuis niet doet en dan ook nog eens moeten lezen tot welke laagten de Belgische politiek in staat is, was nu ook niet mijn idee van “terug online zijn”.

We hebben dus een heel stuk van de beschaafde wereld gevonden waar je zelfs onvoldoende connectiviteit hebt om een SMS te sturen. Laat staan even te mailen of te bellen… En wanneer ik dan online geraak, moet ik vaststellen dat mijn ADSL thuis het ook heeft laten afweten. Ik had helemaal niet zo ver moeten reizen om zonder internet te zitten :-(

Hopelijk tegen morgen dus terug mails… cross fingers! Maar, de sms-jes doen het wel in San Francisco.

De laatste dagen waren we hier een beetje fier en snoeverig aan het vertellen dat we “from Belgium” kwamen. Zeker wanneer we onze Budweiser bestelden, nu iedereen hier weet dat InBev daar de nieuwe baas gaat zijn :-). Maar ik kon uiteraard -eens terug online hier- de artikels over het geknoei en het wanbeleid van onze politici niet missen. Ik zal mij een nieuwe nationaliteit moeten aanmeten, want op zo’n België kan ik niet fier zijn… Vanaf nu gaan we iets mompelen, of pretenderen geen engels te verstaan, wanneer men ons vraagt van waar wij komen…

Leave a Reply